Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Bmw X6 E71 reparata

Plansa de bord Bmw X6 E71 reparata
Plansa de bord Bmw X6 E71 reparata
Reconditionam borduri Bmw X6 E71 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Bmw X6 E71 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Bmw X6 E71 consta in reparatia plansei in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua. Bordul de Bmw X6 E71 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw X6 E71
Reparatii capac airbag volan Bmw X6 E71 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Bmw X6 E71
Fiecare plansa de bord de Bmw X6 E71 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate fara nici un defect, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord Bmw X6 E71

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este facuta cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa de bord reparata de Bmw X6 E71 va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Bmw X6 E71 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Bmw X6 E71 vor fi decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Bmw X6 E71 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri in care materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Bmw X6 E71 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse de bord Bmw X6 E71

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw X6 E71
Materialul folosit la reconditionarea unui bord Bmw X6 E71 este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw X6 E71
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw X6 E71 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw X6 E71
Plansele de bord de Bmw X6 E71 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Bmw X6 E71, Reparatie plansa bord Bmw X6 E71, reparatie bord Bmw X6 E71, bord Bmw X6 E71, capac airbag volan Bmw X6 E71

Card image cap Card image cap