Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Bmw seria 5 GT F07 reconditionata

Plansa bord Bmw seria 5 GT F07 reconditionata
Plansa bord Bmw seria 5 GT F07 reconditionata
Reconditionam borduri Bmw seria 5 GT F07 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Bmw seria 5 GT F07 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Bmw seria 5 GT F07 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua. Plansa de bord de Bmw seria 5 GT F07 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw seria 5 GT F07
Reconditionari capac airbag volan Bmw seria 5 GT F07 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Bmw seria 5 GT F07
Fiecare plansa de bord de Bmw seria 5 GT F07 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate fara nici un defect, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie plansa de bord Bmw seria 5 GT F07

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa de bord reparata de Bmw seria 5 GT F07 va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Bmw seria 5 GT F07 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Bmw seria 5 GT F07 trebuie decupate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de Bmw seria 5 GT F07 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii in care materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Bmw seria 5 GT F07 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatie planse de bord Bmw seria 5 GT F07

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw seria 5 GT F07
Materialul utilizat la reparatia unui bord Bmw seria 5 GT F07 este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw seria 5 GT F07
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw seria 5 GT F07 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw seria 5 GT F07
Plansele de bord de Bmw seria 5 GT F07 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Bmw seria 5 GT F07, Reparatii plansa bord Bmw seria 5 GT F07, reparatie bord Bmw seria 5 GT F07, bord Bmw seria 5 GT F07, capac airbag volan Bmw seria 5 GT F07

Card image cap Card image cap