Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Bmw X3 F25 reconditionata

Plansa bord Bmw X3 F25 reconditionata
Plansa bord Bmw X3 F25 reconditionata
Reconditionam planse de bord Bmw X3 F25 cu airbagul explodat. Reparam capace airbag volan Bmw X3 F25 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Bmw X3 F25 consta in reparatia acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua. Plansa bord de Bmw X3 F25 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw X3 F25
Reparatii capac airbag volan Bmw X3 F25 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Bmw X3 F25
Fiecare bord de Bmw X3 F25 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii plansa de bord Bmw X3 F25

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia acestei zone este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa bord reconditionata de Bmw X3 F25 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca orice plansa de bord de Bmw X3 F25 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Bmw X3 F25 trebuie decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de Bmw X3 F25 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Bmw X3 F25 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa de bord Bmw X3 F25

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw X3 F25
Materialul utilizat la reparatia unui bord Bmw X3 F25 este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw X3 F25
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw X3 F25 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw X3 F25
Plansele de bord de Bmw X3 F25 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Bmw X3 F25, Reparatie bord Bmw X3 F25, reparatie bord Bmw X3 F25, bord Bmw X3 F25, capac airbag volan Bmw X3 F25

Card image cap Card image cap