Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord Bmw seria 5 E60

Reconditionare plansa de bord Bmw seria 5 E60
Reconditionare plansa de bord Bmw seria 5 E60
Reconditionam borduri Bmw seria 5 E60 cu airbagul declansat. Reparam capace airbag volan Bmw seria 5 E60 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Bmw seria 5 E60 consta in reparatia plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde aceasta este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua. Plansa de bord de Bmw seria 5 E60 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw seria 5 E60
Reconditionari capac airbag volan Bmw seria 5 E60 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Bmw seria 5 E60
Fiecare plansa de bord de Bmw seria 5 E60 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate fara nici un defect, in continuare va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare plansa de bord Bmw seria 5 E60

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa de bord reparata de Bmw seria 5 E60 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Bmw seria 5 E60 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Bmw seria 5 E60 trebuie decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Bmw seria 5 E60 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Bmw seria 5 E60 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse bord Bmw seria 5 E60

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw seria 5 E60
Materialul utilizat la reparatia unui bord Bmw seria 5 E60 este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw seria 5 E60
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw seria 5 E60 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw seria 5 E60
Plansele de bord de Bmw seria 5 E60 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Bmw seria 5 E60, Reparatie bord Bmw seria 5 E60, reparatie bord Bmw seria 5 E60, bord Bmw seria 5 E60, capac airbag volan Bmw seria 5 E60

Card image cap Card image cap