Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Bmw seria 4 f32 reparata

Plansa de bord Bmw seria 4 f32 reparata
Plansa de bord Bmw seria 4 f32 reparata
Reconditionam planse bord Bmw seria 4 f32 cu airbagul explodat. Reparam capace airbag volan Bmw seria 4 f32 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Bmw seria 4 f32 consta in reparatia acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua. Bordul de Bmw seria 4 f32 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw seria 4 f32
Reparatii capac airbag volan Bmw seria 4 f32 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Bmw seria 4 f32
Fiecare plansa de bord de Bmw seria 4 f32 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie planse de bord Bmw seria 4 f32

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reparata de Bmw seria 4 f32 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Bmw seria 4 f32 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Bmw seria 4 f32 trebuie decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Bmw seria 4 f32 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Bmw seria 4 f32 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse de bord Bmw seria 4 f32

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw seria 4 f32
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Bmw seria 4 f32 este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw seria 4 f32
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw seria 4 f32 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw seria 4 f32
Plansele de bord de Bmw seria 4 f32 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Bmw seria 4 f32, Reparatie bord Bmw seria 4 f32, reparatie bord Bmw seria 4 f32, bord Bmw seria 4 f32, capac airbag volan Bmw seria 4 f32

Card image cap Card image cap