Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord Bmw seria 5 f10

Reconditionare plansa de bord Bmw seria 5 f10
Reconditionare plansa de bord Bmw seria 5 f10
Reconditionam borduri Bmw seria 5 f10 cu airbagul explodat. Reparam capace airbag volan Bmw seria 5 f10 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Bmw seria 5 f10 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua. Plansa bord de Bmw seria 5 f10 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw seria 5 f10
Reparatii capac airbag volan Bmw seria 5 f10 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Bmw seria 5 f10
Fiecare bord de Bmw seria 5 f10 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, acum va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie plansa de bord Bmw seria 5 f10

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa bord reparata de Bmw seria 5 f10 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Bmw seria 5 f10 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Bmw seria 5 f10 vor fi taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Bmw seria 5 f10 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Bmw seria 5 f10 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse de bord Bmw seria 5 f10

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw seria 5 f10
Materialul folosit la repararea unui bord Bmw seria 5 f10 este un material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw seria 5 f10
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw seria 5 f10 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw seria 5 f10
Plansele de bord de Bmw seria 5 f10 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Bmw seria 5 f10, Reparatie bord Bmw seria 5 f10, reparatie bord Bmw seria 5 f10, bord Bmw seria 5 f10, capac airbag volan Bmw seria 5 f10

Card image cap Card image cap