Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Bmw seria 3 f30 reconditionata

Plansa bord Bmw seria 3 f30 reconditionata
Plansa bord Bmw seria 3 f30 reconditionata
Reconditionam planse bord Bmw seria 3 f30 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Bmw seria 3 f30 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Bmw seria 3 f30 consta in reparatia plansei in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua. Bordul de Bmw seria 3 f30 reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw seria 3 f30
Reparatii capac airbag volan Bmw seria 3 f30 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Bmw seria 3 f30
Fiecare bord de Bmw seria 3 f30 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, in continuare va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie planse de bord Bmw seria 3 f30

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea acestei zone este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa de bord reconditionata de Bmw seria 3 f30 va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Bmw seria 3 f30 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Bmw seria 3 f30 vor fi decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Bmw seria 3 f30 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Bmw seria 3 f30 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatie planse bord Bmw seria 3 f30

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw seria 3 f30
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Bmw seria 3 f30 este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw seria 3 f30
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw seria 3 f30 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw seria 3 f30
Plansele de bord de Bmw seria 3 f30 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Bmw seria 3 f30, Reparatii bord Bmw seria 3 f30, reparatie bord Bmw seria 3 f30, bord Bmw seria 3 f30, capac airbag volan Bmw seria 3 f30

Card image cap Card image cap