Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Bmw seria 7 f01 reparata

Plansa de bord Bmw seria 7 f01 reparata
Plansa de bord Bmw seria 7 f01 reparata
Reconditionam planse de bord Bmw seria 7 f01 cu airbagul declansat. Reparam capace airbag volan Bmw seria 7 f01 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Bmw seria 7 f01 consta in reconstruirea plansei in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua. Bordul de Bmw seria 7 f01 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw seria 7 f01
Reconditionari capac airbag volan Bmw seria 7 f01 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Bmw seria 7 f01
Fiecare plansa de bord de Bmw seria 7 f01 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate fara nici un defect, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord Bmw seria 7 f01

1. Reparatia zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea acestei zone este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa bord reconditionata de Bmw seria 7 f01 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Bmw seria 7 f01 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Bmw seria 7 f01 trebuie taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Bmw seria 7 f01 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Bmw seria 7 f01 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord Bmw seria 7 f01

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw seria 7 f01
Materialul utilizat la repararea unei planse de bord Bmw seria 7 f01 este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw seria 7 f01
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw seria 7 f01 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw seria 7 f01
Plansele de bord de Bmw seria 7 f01 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Bmw seria 7 f01, Reparatii plansa bord Bmw seria 7 f01, reparatie bord Bmw seria 7 f01, bord Bmw seria 7 f01, capac airbag volan Bmw seria 7 f01

Card image cap Card image cap