Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reparatie plansa bord Bmw seria 5 G30

Reparatie plansa bord Bmw seria 5 G30
Reparatie plansa bord Bmw seria 5 G30
Reconditionam planse de bord Bmw seria 5 G30 cu airbagul explodat. Reparam capace airbag volan Bmw seria 5 G30 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Bmw seria 5 G30 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua. Plansa bord de Bmw seria 5 G30 reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw seria 5 G30
Reconditionari capac airbag volan Bmw seria 5 G30 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Bmw seria 5 G30
Fiecare bord de Bmw seria 5 G30 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, acum va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare plansa de bord Bmw seria 5 G30

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Bmw seria 5 G30 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Bmw seria 5 G30 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Bmw seria 5 G30 vor fi decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Bmw seria 5 G30 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Bmw seria 5 G30 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse bord Bmw seria 5 G30

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw seria 5 G30
Materialul utilizat la reconditionarea unei planse de bord Bmw seria 5 G30 este material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw seria 5 G30
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw seria 5 G30 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw seria 5 G30
Plansele de bord de Bmw seria 5 G30 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Bmw seria 5 G30, Reparatie bord Bmw seria 5 G30, reparatie bord Bmw seria 5 G30, bord Bmw seria 5 G30, capac airbag volan Bmw seria 5 G30

Reconditionare plansa de bord Bmw seria 3 e90
Reconditionam borduri Bmw seria 3 e90 cu airbagul declansat. Reparam capace airbag volan Bmw seria 3 e90 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Bmw seria 3 e90 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde aceasta este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua. Plansa de bord de Bmw seria 3 e90 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw seria 3 e90
Reconditionari capac airbag volan Bmw seria 3 e90 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Bmw seria 3 e90
Fiecare plansa de bord de Bmw seria 3 e90 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate fara nici un defect, in continuare va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie planse de bord Bmw seria 3 e90

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa bord reconditionata de Bmw seria 3 e90 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Bmw seria 3 e90 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Bmw seria 3 e90 vor fi decupate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Bmw seria 3 e90 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Bmw seria 3 e90 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse bord Bmw seria 3 e90

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw seria 3 e90
Materialul folosit la repararea unui bord Bmw seria 3 e90 este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw seria 3 e90
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw seria 3 e90 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw seria 3 e90
Plansele de bord de Bmw seria 3 e90 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Bmw seria 3 e90, Reparatie plansa bord Bmw seria 3 e90, reparatie bord Bmw seria 3 e90, bord Bmw seria 3 e90, capac airbag volan Bmw seria 3 e90

Card image cap Card image cap