Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Bmw X5 E70 reconditionata

Plansa bord Bmw X5 E70 reconditionata
Plansa bord Bmw X5 E70 reconditionata
Reconditionam planse de bord Bmw X5 E70 cu airbagul explodat. Reparam capace airbag volan Bmw X5 E70 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Bmw X5 E70 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua. Bordul de Bmw X5 E70 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Bmw X5 E70
Reparatii capac airbag volan Bmw X5 E70 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Bmw X5 E70
Fiecare bord de Bmw X5 E70 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, acum va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord Bmw X5 E70

1. Reparatia zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este facuta cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa de bord reconditionata de Bmw X5 E70 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Bmw X5 E70 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Bmw X5 E70 trebuie taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Bmw X5 E70 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Bmw X5 E70 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatie planse de bord Bmw X5 E70

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Bmw X5 E70
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Bmw X5 E70 este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Bmw X5 E70
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Bmw X5 E70 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Bmw X5 E70
Plansele de bord de Bmw X5 E70 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Bmw X5 E70, Reparatie bord Bmw X5 E70, reparatie bord Bmw X5 E70, bord Bmw X5 E70, capac airbag volan Bmw X5 E70

Card image cap Card image cap